Με λίγα λόγια…

Η κατάψυξη ωαρίων είναι μια διαδικασία με την οποία τα ωάριά σας συλλέγονται, καταψύχονται και στη συνέχεια αποθηκεύονται με τον σωστό τρόπο, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αποκτήσετε παιδιά σε μελλοντικό χρόνο, όταν εσείς κρίνετε ότι η στιγμή είναι η κατάλληλη.

Τι προϋποθέτει η θεραπεία;

Είναι μια διαδικασία πολλαπλών βημάτων…

Η θεραπεία περιλαμβάνει μια σειρά ενέσεων ορμονών, για τη διέγερση της παραγωγής ωαρίων, η οποία διαρκεί, περίπου, δύο εβδομάδες. Στη συνέχεια, τα ωάρια συλλέγονται, καταψύχονται αμέσως και αποθηκεύονται σε ειδικά δοχεία υγρού αζώτου, σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Είναι κατάλληλη για εσάς;

Είναι δική σου απόφαση…

Αν το να αποκτήσεις παιδιά δεν είναι ακόμη μία από τις προτεραιότητές σου, μπορεί να ανακαλύψεις ότι η κατάψυξη ωαρίων μειώνει το άγχος που προκαλούν άλλες σημαντικές επιλογές ζωής, όπως η εκπαίδευση, η καριέρα σου ή ακόμη και το να βρεις τον σωστό για εσένα σύντροφο.

Ποιο είναι το κόστος;

Εξαρτάται…

Το κόστος για να συλλέξεις και να καταψύξεις τα ωάριά σου ποικίλει από κλινική σε κλινική. Επιπλέον, πιθανώς θα υπάρξει και κάποια χρέωση για την αποθήκευση των ωαρίων σου, οπότε είναι πολύ σημαντικό να ενημερωθείς για όλα τα πιθανά κόστη, πριν ξεκινήσεις.

Εμείς είμαστε
έτοιμοι,
όταν έρθει
η σωστή
στιγμή
για εσάς

Ποιο είναι το επόμενο βήμα;

Εάν υπάρχει οτιδήποτε άλλο θα ήθελες να ξέρεις σχετικά με τη διαδικασία, ελπίζουμε ότι θα βρεις κάθε απάντηση που ζητάς στις Συχνές Ερωτήσεις.

Πήγαινε στις Συχνές Ερωτήσεις
“Κατέβασε” τον Οδηγό